מסעדה עם השראה: "מרלו" בשילה – כשר למהדרין
קובי פינקלר 2 Comment on מסעדה עם השראה: "מרלו" בשילה – כשר למהדריןבין נופיה הכפריים של "שילה", ניצבת לה מסעדת "מרלו" החלבית, המעוצבת בהשראת המקום הקסום עם אווירה ביתית. המסעדה מתאימה לזוגות ומשפחות הרוצות לבלות ולהנות מאוכל משובח, פסטות, סלטים, דגים וקינוחים מפנקים והכל כשר למהדרין
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
קם לו אדם צעיר שהוא גם יזם וגם הבעלים, צוריאל בלוקה, בחור צעיר וצנוע , תושב הישוב שילה, ומקים מסעדה.
ההתחלה היתה כבר בגיל 18! שבה הוא פותח פיצריה בישוב, אח"כ מתגייס לצבא וכשהוא משתחרר הוא מרים את העסק ופותח מסעדה.
הוא גם אחראי לעיצוב והכל במו ידיו, כך גם את התפריט שמחובר לחקלאות, לאדמה ולתוצרים המקומיים.
המסעדה שבשילה מציעה שילוב מנצח של קפה, אוכל ואווירה. הקפה – תמיד משובח ומוכן במקום לפי ההעדפה שלכם( אפילו יש לו הסבר על האספרסו, האוכל, כשר למהדרין והכל עם ניחוח איטלקי.
אחרי הקפה, בא גם האוכל.
התפריט כולל ארוחות עשירות, סלטים, פסטות, פיצות, טוסטים, מנות דגים, מנות ילדים, קינוחים ועוד.
האווירה, של עמק שילה עם הנוף הכפרי של שילה, על כרמיו ופרדסיו, היא ההשראה לעיצוב של מרלו, שמשרה אווירה ביתית וכיפית המתאימה לארוחות משפחתיות וזוגיות כאחד.
א’-ה’: 08:00-23:00, ו': 8:00-13:00 מוצ”ש: מצאת שבת ועד 23:00. כשר למהדרין.
טלפון: 02-6284601
כל הכבוד
מקום מדהים.
אחת שמכירה…